Начальник відділу HoReCa

Компанія «Асканія-Пак» 
Мета посади: просування продукції компанії на ринку України в каналі HoReCa
Зони відповідальності: виконання бюджетних показників продажів, нормативів оборотності ДЗ, нормативів оборотності готової продукції, нормативів по приросту бази клієнтів в каналі HoReCa.

Основні завдання:

  • організація роботи відділу HoReCa і контроль виконання підлеглими своїх посадових обов’язків;
  • контроль за виконанням контрагентами своїх зобов’язань за договорами купівлі-продажу;
  • розширення присутності продукції компанії на ввіреній території;
  • робота з VIP-клієнтами (проведення переговорів);
  • збір та аналіз інформації про кон’юнктуру ринку в каналі HoReCa (ціни, конкуренти, перспективні клієнти);
  • планування продажів, узгодження з відділом виробництва.

Резюме надсилайте на e-mail: resume@ascania.ua

Підписатися